A JÖVŐD KÖZÖS ÜGY

A sütemény, amely most Portugáliába repít

Costa hírek / 2019.03.18. 09:00

Szívesen felfedeznéd milyen Portugália fővárosának hangulata testközelből, festői kövezett utcáival, élénksárga villamosával?

Ropogós tésztakosárkában édes krémmel vár rád Pastel de natánk, amely most Lisszabonig repíthet. Ha szerencséd van Lisszabon emblematikus süteményével egy két személyes lisszaboni hétvégét nyerhetsz.

Portugália ellenállhatatlan kosárkája, mennyei krémmel – Pastel de nata

Évindító mediterrán íz-kalandunk új sztárja nem más, mint Portugália ikonikus süteménye a Pastel de nata vagy ahogy a helyiek hívják, a Pastel de Belém. A név leheletvékony ropogós levelestészta kosárkát takar kellemesen édes, sűrű, krémes töltelékkel, amelyet csipetnyi fahéjjal varázsolnak fűszeressé. A Costa kávézókba új édesipari beszállító partnerünk, a Landerfoods Hungary közvetítésével érkezett meg, akik autentikus egyszerűséggel, kiváló alapanyagokkal alkották meg a falatnyi édességet, hogy az egy harapással felidézze szülővárosa hangulatát.

Kóstold meg a Pastel de natát és nyerj Lisszaboni páros hétvégét!

Pastel de natánk megvásárlásával nemcsak mediterrán ízekkel lepheted meg magad, de akár egy Lisszaboni páros hétvégével is! Bizony! Négy csillagos hotel, repjegy két főre májusban, Portugália fővárosában! Mit kell érte tenned? Vegyél egy Pastel de natát, írd a neved és az e-mail címed a blokkra és dobd be a promóció gyűjtőládájába kávézóinkban.

Szabályzatunk ITT éred el.

A nagy érdeklődésre való tekintettel játékunkat meghosszabbítottuk!
Sorsolás március 25-én, hétfőn! A játék március 21-én, csütörtökön zárul.