A JÖVŐD KÖZÖS ÜGY

Finomságok már gluténmentes alapanyagokkal készített kenyerekkel is

Costa hírek / 2019.01.31. 11:00

Egy cél nemcsak terv nélkül puszta kívánság, akkor is az lesz, ha elérésbe korgó gyomorral vágunk bele! Hogy mindennek elejét vegyük, kávézóinkban ebben az évben is megannyi helyben készített harapnivaló vár rád nap mint nap.

Friss alapanyagaik garantálják, hogy nemcsak finomak, biztosan rendelkeznek a kirobbanóan energikus naphoz elengedhetetlen tápanyagokkal is! Szendvicseink esetében nemcsak a roppanós kenyérárukra, értékes hozzávalókra ügyelünk, az is fontos számunkra, hogy egyre több az egészségtudatos életmódnak, speciális étrendek szempontjaink is megfelelő termékünk legyen a pultokban. Ennek szellemében alkottuk meg még az ünnepekre Fekete erdei sonkás szendvicsünk laktózmentes krémsajttal, gluténmentes alapanyagokkal készített pékáruval kérhető változatát, valamint az évkezdés új kedvencét is:

az Új Főtt sonkás, gluténmentes alapanyagokkal készített rusztikus baguette-t etyeki füstölt trappistával

Szendvicseink egyeduralkodóját hoztuk el az évkezdéshez gluténmentes formában is. Főtt füstölt tarja, füstölt trappista az etyeki tejgazdaságból, friss zöldségek. Mindezeket pedig közre fogja a gluténmentes alapanyagokból készülő puha, légies rusztikus baguette. Mivel tudjuk, hogy nincs sonka mustár nélkül, így a szendvics tetejére került a fűszeres magokból egy pikáns réteg is.

További friss és finom szendvicseink

1., Füstölt lazacos szendvics rusztikus baguettel

2., Füstöltsonkás félbaguette

3., Főtt sonkás ciabatta etyeki füstölt trappistával

4., Pestós - mozzarellás ciabatta friss paradicsommal

5., Padlizsánkrémes kecskesajtos ciabatta grillezett zöldségekkel