A JÖVŐD KÖZÖS ÜGY

Növényi ital, alter tej. Saját stílus a kávédhoz!

Costa hírek / 2019.01.31. 11:00

Csavarj egyet krémesen kávédon szója itallal, ha úgy tetszik legyen trópusi délutánod az édes kókusz itallal, vagy épp irány a napsütötte mediterrán hangulat a mandula itallal. Csak rajtad áll! Almond vanilla latténkban pedig azt is megtapasztalhatod, hogy milyen, ha a Costa kávémesterei érzéki harmóniában egyesítik a kávé karakterét a növényi ital és a csábító vanília lehetőségeivel!

Almond vanilla latte – érzéki harmónia

Az évkezdés érzéki sztárja, amelyben vanília, karakteres espressó és a mandula csonthéjas ízei egyesülnek tökéletes harmóniában. A gőzölt tejeskávé hozzáadott cukrot nem, ízein keresztül mediterrán derűt annál inkább tartalmaz. Karakterében a mandula a meghatározó, az alkotóelemeknek hála pedig felfedezhető benne egy kis marcipános játékosság is.

Növényi ital, alter tej = sosincs rossz választás a Costában!

A hangulatunk nagyban befolyásolja, mit kortyolnánk szívesen kedvenc kávézónkban. Ma az egyik ital a kedvenc, holnap lehet, másként döntenél. Amivel semmi gond! Ennyi lehetőséggel a Costánál az is ugyanolyan jó választás lesz! Lássuk, milyen növényi ízekkel formálhatod sajátoddá kávédat!

A krémes – szója ital

Krémes, megnyugtató tej-alternatíva az italodhoz. Az utolsó cseppjéig tömve van a növények kirobbanó energiájával, édes íze szépen kerekíti le a kávék savasságát. Alacsony a cukortartalma, miközben tápláló, hiszen tele van értékes fehérjével. Induljon a segítségével jól, laktózmentesen a napod!

Az édes – kókusz ital

Frissítő, trópusi ízek a csészédben! Vibrálóan kókuszos ital, amely természetesen laktózmentes, ráadásul sokkal habosabbá is varázsolja a kávédat! Csak 40 kalória, kiváló B12 vitaminforrás, hozzáadott cukrot nem tartalmaz.

A csonthéjas – mandula ital

Mennyei kiegészítője kedvenc kávédnak: picit édes, nagyon mandulás, ráadásul alacsonyabb a kalóriatartalma is, mint a tehéntejnek. Varázsold mediterránná a segítségével az italodat!

Növényi ital, alter tej. Saját stílus.