Van már Costa kártyád, de még nem regisztráltál? 

7

Irány a www.costa.ugyfelkartya.hu, kövesd a lépéseket és élj a kedvezményekkel!
Aktiváld kártyádat, hogy elkezdődjön a pontgyűjtés! Kávézz egy jót, gyűjtsd a pontokat, váltsd be őket!

L‐Coffee Kft. Törzsvásárlói kártya szabályzat

A törzsvásárlói kártyával a vásárló a L‐Coffee Kft. által nyújtott kedvezményeket vehet igénybe, az alábbi szabályok szerint:
Club Card: minden vásárlás után 7,5% kedvezmény (minden 200 Forint vásárlás után 15 pont) kerül jóváírásra pontokban
Silver Office Card: minden vásárlás után 10% kedvezmény (minden 200 Forint vásárlás után 20 pont) kerül jóváírásra pontokban.
Az L‐Coffee Kft. a különböző kártyafajtákat a vásárlás mértékétől függően, illetve egyedi elbírálás alapján bocsátja a vásárló részére. Az L‐Coffee Kft. fenntartja a jogot, hogy további törzsvásárlói kártyatípusokat bocsásson ki, melyekre vonatkozó szabályokat egyedi szerződésben határozza meg.

Kártyaérvényesség
A Costa Club Card a Kibocsátó tulajdona, melyet a Felhasználó rendelkezésére bocsájt. A kártya mindig az utolsó vásárlástól számított 2 év időtartamig használható. Az érvényesség lejártával a kártya által biztosított kedvezmények a továbbiakban nem vehetők igénybe.

A pontok gyűjtése
A kártya át nem ruházható, a rajta levő pontok készpénzre nem válthatóak. Előleg fizetésekor pontok számítása nem történik, a vásárlás lezárásakor kerülnek jóváírásra a pontok. A kártyán található pontokról a Felhasználó a Kibocsátó Facebook oldalán
(www.facebook.com/CostaCoffeeHungary) a tájékozódhat.

A pontok felhasználása
A gyűjtött pontokat a Vásárló következő vásárláskor kedvezményre válthatja, 1 pont=1 forint átváltási értéken. A kedvezmények nem összevonhatóak, akciós termék vásárlásakor a vásárló eldöntheti, hogy pontokat vált be, vagy az akció kedvezményt veszi igénybe.
Amennyiben a http://costa.ugyfelkartya.hu címen érvényesíti a kártyáját, 830 pont = 830 Ft ajándékot írunk jóvá kártyáján első alkalommal, ha a Simple mobilalkalmazással történik az érvényesítés, 1040 pont = 1040 Ft kerül jóváírásra.

Ajándékkártya
A befizetett összeg a Costa Club Card kártyára feltöltésre kerül, amely 100% értékben levásárolható. Ebben az esetben nem pontokat, hanem Ft‐összeget töltünk fel kártyájára.

 

A Costa kávézóiban van..

 

  • prémium szemes kávé
  • kitűnő baristák
  • frissen sütött szendvicsek
  • friss péksütemények
  • friss desszertek
  • ingyen WIFI
  • barátságos hangulat
  • kávéházi zene

A Costa kávé eredete…

A kézzel készült kávé – művészet. Időt és hozzáértést igényel. Ezért nálunk valamennyi Costa kávézóban kizárólag olyan baristák dolgoznak, akik magas színvonalú, professzionális képzés során sajátították el a tökéletes kávé elkészítésének művészetét.

Ha bemész egy Costába, észre fogod venni, hogy miben különbözik más kávézóktól. Egyrészt meleg és szívélyes fogadtatásban lesz részed, másrészt nagyszerű, autentikus kávéital-választékkal várunk, amelyek csúcsminőségű kávégépeken készülnek. Végül pedig az itt dolgozó lelkes és magasan képzett baristák. Mindezek kombinációja különböztet meg minket a többiektől, és erre mérhetetlenül büszkék vagyunk.

costa coffee bestbaristas

 

Ez egy jó hely és nagyon jó kávét főznek. Ráadásul az összes barátom ide jár kávézni. Sokszor szervezem ide a találkozóimat, ha jó üzletet akarok kötni.  

László

 

That was a great coffee. I’m coming back tomorrow to get more coffee and more web design work done. I always work better when I have something to drink (or to eat), especially when the job is boring. 

John

“Vagy zöld a jövő, vagy nincs!”

“Vagy zöld a jövő, vagy nincs!”

Az élhető jövő érdekében! Mindennapi erőfeszítések kellenek, amikkel mindenki folyamatosan csökkenti a saját ökológiai lábnyomát. Közel 30 magyarországi kávéházunk naponta megszámlálhatatlan sok italt készít, amihez megannyi elviteles poharat és szívószálat használunk...

bővebben
A KÁVÉHÁZI ÉLMÉNY CSENDES ŐRE

A KÁVÉHÁZI ÉLMÉNY CSENDES ŐRE

A környezetkímélő termékek használata mellett, igyekszünk embertásainkra is odafigyelni. Kávézóinkban több megváltozott munkaképességű kollégával dolgozunk együtt, akik ugyanúgy nevetnek, szeretnek, küzdenek és dolgoznak, csak épp valamilyen tekintetben (legyen az...

bővebben

Tetszett a kávénk? Tudasd velünk!