Kávéink 

 

Fedezze fel kedvenc kávéklasszikusainkat: az intenzívtől az enyhe, a testes és bársonyosig!

 

Cafe Latte

Krémes, édes ízvilág jellemzi az italt. Eltérően a Latte Macchiatótól a Latte 1 cm tejhabbal zárul. Lágyabb ízvilágú kávé kedvelőinek tökéletes választás.

 

Cappuccino

A tökéletes cappuccinoban az intenzív kávéaroma találkozik a habosított tejjel. Ezt az ízharmóniát az első kortynál is érezzük a crema gyűrűnek köszönhetően. Magas koffeintartalmú  tej alapú ital.

Flat White

Gazdagabb, mint a latte, krémesebb, mint a cappucino. A Flat White karizmatikus aromáját az alapját képző 3 adag ristretto adja, melyet textúrált, bársonyos tejjel öntünk fel.

Classic corto

Az italnak két fontos összetevője van a kávé és a tej, ezek aránya határozza meg a Cortot. A kávé intenzív íze és a tej selymes állaga tökéletes párosítás, jól kiegészítik egymást.

Mocha

Rövid, intenzív eszpresszó texturált csokoládés tejjel kombinálva.

Americano

Egy olyan kávéfajta, mely inkább a hosszabb, könnyedebb kávék kedvelőit szólítja meg. Ennél az italnál variálható mennyiségű eszpresszót dúsítunk forró vízzel.

Espresso

Magas hőmérsékletű vizet nagy nyomáson engednek át a kávén, hogy minden íz és illatanyag átkerüljön az italba.Krémes, cukor nélkül is édes kávé, bársonyos habbal a tetején, melyet cremának hívunk.

Ristretto

Magas hőmérsékletű vizet nagy nyomáson engednek át a kávén, hogy minden íz és illatanyag átkerüljön az italba. Krémes, cukor nélkül is édes kávé.